Over Fairy Tails,

 

Mijn naam is Jolien, een echte hondenliefhebber. Vanuit mijn passie en liefde voor honden is trimsalon Fairy Tails ontstaan dat in oktober 2022 zijn deuren opende.

 

Zelf heb ik twee honden, een Engelse stafford (Tarzan) en een Japanse spits (Faye). In de zomer van 2023 hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van onze 7 jaar oude Amerikaanse stafford Kazan.

 

2018 beëindigde ik  mijn opleiding bij Syntra Antwerpen en ben ik meteen voltijds beginnen werken als hondentrimster bij Arthishoeve te Kapellen. Hier heb ik 4 jaar lang ervaring opgedaan en mijn eigen knipstijl ontwikkeld. Ik heb er kennis gemaakt met alle verschillende hondenrassen en heb mij gaandeweg gespecialiseerd in poedels en labradoodles

Ik hou van de afwisseling en uitdagingen die deze job met zich meebrengt. 

Ook blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de trimwereld door workshops en specialisatiecursussen te volgen.

Het salon is uitgerust met een ergonomisch bad en trimtafel om het comfort van uw hond tijdens de verzorging te garanderen. Ik werk enkel met professionele producten, zo ziet uw viervoeter er na de behandeling piekfijn uit.

 

Alle honden, groot en klein, zijn welkom voor een volledige onderhoudsbeurt. Ik werk volgens de ras standaard maar met speciale wensen wordt ook rekening gehouden.

Kom gerust eens langs voor een kennismaking samen met uw viervoeter.

 

Tot snel?

Liefs,

Jolien 

 

Faye

Tarzan