Huisregels

Stiptheid & annulatie

  • Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Download het bestand onderaan de pagina om deze in te kijken.
  • breng uw hond op het afgesproken uur. Kan u de hond uitzonderlijk enkel vroeger brengen, kan dit mits dit telefonisch werd afgesproken.
  • Langer dan 15 min te laat? Dan zal u wellicht een andere afspraak moeten inplannen omdat ik niet genoeg tijd meer over heb om jouw hond netjes te trimmen.
  • Bij het brengen van de hond wordt het afhaalmoment besproken. Langer dan een uur later ophalen wordt in rekening gebracht.
  • Kom uw hond ook niet te vroeg afhalen. Dit kan hem afleiden waardoor ik de laatste puntjes niet mooi kan afwerken.
  • Annuleer uw afspraak minstens 24 uur vooraf! Zo kan ik een ander baasje nog gelukkig maken met dit plekje. Annuleert u binnen deze tijd ben ik genoodzaakt de verloren tijd aan te rekenen.
  • Indien u zonder verwittigen niet komt opdagen op uw afspraak zal de mislopen afspraak steeds volledig in rekening gebracht worden.
  • Het is niet mogelijk om in het trimsalon te wachten op uw hond. In de auto wachten kan wel. Enkel bij zeer oude honden of aggresieve honden kan ik in samenspraak een uitzondering toestaan.


Uitlaten
Het trimmen van een hond duurt gemiddeld 2 uur, zorg ervoor dat dit voor uw hond niet ongemakkelijk wordt met een volle blaas. Kom dus op tijd zodat je hier je hond nog kan uitlaten. 
Alle drolletjes buiten worden netjes opgeruimd! Hier zijn altijd poepzakjes ter beschikking, kom gerust één vragen. 
 
Onze producten

Wij werken uitsluitend met professionele producten van HYDRA, HOWND EN ARTERO. Het kan voorvallen dat een hond allergisch reageert, is dit het geval dan zal uw hond volgende keer met hypo allergene shampoo gewassen worden. Heeft uw hond kwaaltjes waarvan u op de hoogte bent? Meld deze dan bij het brengen van uw hond zodat wij onze behandeling eventueel kunnen aanpassen.

Heeft uw dierenart aangepaste shampoo voorgeschreven? Vergeet deze zeker niet mee te brengen naar uw afspraak!

Voer
Gelieve je hond niet met een volle maag naar het salon te sturen. Voor sommige honden is het trimsalon stressvol. Tijdens de trimbehandeling proberen we belonen met snoep te beperken. Ik ben niet op de hoogte van al dan niet aanwezige allergieën. Pas aan het eind van de trimbeurt krijgt uw hond een beloningssnack mee naar huis.

Parasieten

Bent u op de hoogte van aanwezige parasieten of huidaandoeningen bij uw hond, meld het mij vooraf zodat ik u hond aan het einde van de werkdag en als enige kan inplannen. Dan kan het salon meteen daarna gereinigd worden.
Bij vlooien wordt de hond extra gewassen met vlooienshampoo en wordt er een toeslag van €10 aangerekend bovenop het totaalbedrag. 

 

Medisch

Heeft uw viervoeter onlangs een operatie ondergaan bent u altijd verplicht dit mij te melden. Een hechting moet vaak enkele weken droogblijven. Bij castratie of sterilisatie kan u pas ten vroegste 3 weken na de operatie terecht bij ons. (als de wond volledig dicht is)


Klitten en vilt

Het is zeer belangrijk om klitten bij uw hond te voorkomen. Ik vertel je graag hoe je dit best doet! Kleine knopen kunnen worden uitgeborsteld maar als hij volledig in de klit zit is dit veel te pijnlijk en beschadigd dit de vacht. Honden die volledig vervilt zijn kunnen NIET meer worden uitgeborsteld, en moeten éénmalig worden kortgeschoren.

Tevreden?

Bent u tevreden met het eindresultaat?  Laat een leuke review na via Google of sociale media. Dit wordt erg geapprecieerd.

Toch een opmerking? Laat me dit binnen de 3 dagen weten en ik probeer dit op te lossen.

Algemene Voorwaarden